OxyGeneo tretmani

OxyGeneo tretmani

Šta je OxyGeneo 3 u 1 tretman? OxyGeneo je nova tehnologija koja pruža jedinstveni pristup tretmanima za negu. Pokreće prirodne fiziološke procese za povećanje nivoa kiseonika u koži čime se postižu izuzetni rezultati. Princip rada OxyGeneo aparata se bazira na tri osnovne funkcije:  -piling kože,
- povećanje nivoa kiseonika u koži
- infuzija esencijalnih hranjivih materija koje obnavljaju kožu.
Image
Kako se izvodi OxyGeneo tretman? Tretman nije invazivan, veoma je prijatan i ne zahteva vreme oporavka. Rezultati su odmah vidljivi, koža izgleda blistavije i osveženo. Piling se izvodi sondom na koju se stavljaju tablete, koje su različitog sastava i biraju se prema tipu kože ili problemu koji želimo da rešimo. Prilikom rada pilinga oslobađaju se mehurici koji osvežavaju i čine osećaj veoma nežnim. Klijenti sa veoma osjetljivom i tankom kožom, tokom pilinga, mogu imati lagani osjećaj zagrevanja. Nakon ovog koraka sledi nanošenje OxyGeneo gela i masaža koja se izvodi pomoću OxyGeneo sonde tako da sve supstance infuziono prodiru u dublji sloj kože i bivaju maksimalno iskorišćene.
Koje su funkcije OxyGeneo tretmana? Eksfolijacija – se obavlja pomoću posebnih tableta za različite tipove kože kojese nanose sondom. Dolazi do skidanja gornjih, izumrlih slojeva ćelija, slično mikrodermoabraziji, koža je glatka, obnovljena i pripremljena za primanje aktivnih hranjivih materija.
 
Oksigenacija – prilikom pilinga se stvarju mehurići iz kojih se oslobađa ugljen dioksid (CO2), koji laskom u ćelije kože pokreće uobičajen fiziološki proces širenje krvnih sudova - prokrvljenost  pri čemu se u te ćelije doprema više kiseonika (O). Pojačana oksigenacija ubrzava metaboličke procese apsorpcije hranljivih materija I aktivnih sastojaka koji se nalaze u gelovima koje koristimo.
 
 
Infuzija – OxyGeneo gelovi obezbeđuju unos hranljivih i aktivnih sastojaka koji regenerišu, podmlađuju, poboljšavaju teksturu kože, posvetljuju tamne fleke i pomažu u lečenju akni.
Koje su prednosti OxyGeneo tretmana? - rezultati su brzo vidljivi
- ton i tekstura kože su poboljšani
- apsorpcija aktivnih sastojaka
- smanjivanje pora
- posvetljavanje kože i izbeljivanje fleka od sunca i staračkih pega
- prijatan, opuštajući tretman OxyGeneo tretmani su namenjeni svim tipovima kože, uključujući osjetljivu i kožu skloni aknama.