Lepo je ono što je skladno.

Specijalističku dermatovenerološku ordinaciju "Epilcentar" je 1997. osnovala Dr Snežana Jeremić, specijalista dermatovenerolog.

Oblasti našeg rada su:

  • Dermatovenerologija,
  • Estetska medicina i
  • Kozmetologija

Tokom 25 godina postojanja, EPILCENTAR se razvio u ozbiljan dermatološki centar. Bavimo se lečenjem kože u svim uzrastima. Za zdrav izgled, potrebno je skladno funkcionisanje unutrašnjih organa, te smo angažovali konsultante iz endokrinologije i radiologije kako bismo timski propratili određene probleme. Najsavremenijim metodama otklanjamo promene iz medicinskih ili estetskih razloga.
Dr Snezana Jeremic
Dr Snezana Jeremic

Lepota je sklad.

Lepa koža zahteva skladno funkcionisanje celog organizma.


Od 2004. godine, koristimo medicinske lasere. Dr Snežana Jeremić je prva u Srbiji držala predavanja i edukacije iz ove oblasti. Vremenom smo pratili trendove i uvodili nove metode i lasere.

Od 2009. posedujemo CO2 laser sa kontinuiranim i frakcionisanim zracima, bez koga se ne može zamisliti rad jedne ozbiljne ordinacije.

Kao kruna našeg dvadesetpetogodišnjeg rada odnedavno je u Epilcentru, jedna od najmoćnijih laserskih platformi na svetu, Lumenis M22, modularni aparat koji nosi Nd-YAG laser, Q switch laser i IPL sistem sa 9 različitih filtera koji propuštaju određene talasne dužine. Ceo sistem se koristi u rešavanju više od 30 problema na koži.

Dr Snežana Jeremić

Dr Snežana Jeremić

spec. dermatovenerologije

Ordinacija "Epilcentar" osnovana je 1997. i od tada do danas neprekidno se razvijala i napredovala uvodeći i primenjući u praksi proverene metode i najsavremenija dostignuća iz oblasti dermatologije i estetske medicine.

Od 2004. godine koristimo lasere u svakodnevnoj praksi. Pratimo trendove i biramo filere i skin boostere koji se proizvode nanaprednijim  tehnološkim postupcima.

Na prvom mestu su nam zadovoljni pacijenti.

Tu smo za Vas 25 godina.